Kepezde caddelere önemli kişilerin isimleri verildi

Kepezde caddelere önemli kişilerin isimleri verildi -Elmalılı Hamdi Yazır, Adnan Kahveci, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan, Tevfik İleri ve Recep Yazıcıoğlunun isimleri Kepezdeki caddelerde yaşatılacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Meclisi, Elmalılı Hamdi Yazır, Adnan Kahveci, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan, Tevfik İleri ve Recep Yazıcıoğlunun isimlerinin ilçedeki caddelere verilmesini kararlaştırdı.
     Kepez Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı, belediye binasında yapıldı. Toplantıda AK Parti grubu, Türkiye ve Antalyaya hizmet etmiş kişilerin isimlerinin ilçedeki caddelere verilmesini teklif etti. MHP ve CHP grubunun da destek vermesiyle önerge oy birliğiyle kabul edildi.
     Alınan kararla Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi ile Habibler Mahallesi Düden Çayı arasındaki yola Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi, Gazi Mahallesi 6583 Sokak ile Habibler Mahallesi Musa Özkan Caddesine uzanan yola Adnan Kahveci Caddesi, Hüsnü Karakaş Mahallesi Güneş Caddesi ile Baraj Mahallesindeki aile sağlı merkezinin doğu-batı istikametindeki yola Fatin Rüştü Zorlu Caddesi, Baraj Mahallesi Turizm Yolu ile Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi arasındaki yola Hasan Polatkan Caddesi, Baraj Mahallesi turizm yolundan Muammer Aksoy Caddesine uzanan yola Tevfik İleri Caddesi, Gazi Mahallesi Yeşilırmak Caddesi ile Sütçüler Caddesi arasındaki 6583 Sokaka Vali Recep Yazıcıoğlu ismi verildi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, duyarlılıklarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde caddelere önemli kişilerin isimleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER