Büyükşehir Belediyesinin Gençlik Akademisine ilgi

Büyükşehir Belediyesinin Gençlik Akademisine ilgi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, iş dünyasına yeni atılacak gençlere yönelik başlatılan Gençlik Akademisine gençlerin ilgi gösterdikleri bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Pega Danışmanlık ve Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen Gençlik Akademisinin beşinci toplantısı gerçekleştirildi.
     Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonunda yapılan toplantıda eğitmen ve danışman Özden Özdemir, üniversiteden yeni mezun olup iş arama aşamasındaki gençlere ikna psikolojisi konusunu anlattı. Özdemir, bir işi başarmanın temel unsurunun, kişiyi ikna etmekten geçtiğini söyledi.
     Eğitmen ve danışman İlker Kaldı da gençlere etkili iletişim ve beden dili konusunu anlattı. İletişimin, hayatın her alanında önemli olduğunu belirten Kaldı, İletişimin temel kuralı algılamak, algıladığını iyi anlatmaktan geçer. İletişimin sağlıklı olabilmesi için kişinin önce kendini tanıması gereklidir. Kişi bir başkasıyla kendini asla kıyaslamamalı. Kendi geçmişine bakarak, geçmişinden bir adım öndeyse başarılıdır diye konuştu.
     Eğitimden sonra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, katılımcılara sertifikalarını verdi. Akyürek, iki yıldır devam eden Gençlik Akademisinin kendileri için özel bir çalışma olduğunu belirterek, Antalyayı aydınlatmak için, aydınlık gelecek yaratmak için böyle projeleri önemsiyoruz. Projeye katkı sağlayan ve katılan herkese teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinin Gençlik Akademisine ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER