Kepezde çevre düzenlemesi çalışmaları

Kepezde çevre düzenlemesi çalışmaları -İlçede bugüne kadar 400 bin adet çiçek dikildi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, ilçeye estetik bir güzellik kazandırmak amacıyla sosyal yaşamın yoğun olduğu alanlardaki parklara ve sosyal tesislerin bahçelerine 400 bin adet çiçek dikti.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, 108i yeni park, 58i tadilat olmak üzere, 1 milyon 38 bin metrekare yeşil alan çalışması yaptıklarını belirtti.
     İlçeye görsel güzellik kazandırmak amacıyla 2010da sosyal hayatın yoğun olduğu alanlarda başlatılan çiçek dikimine bu yıl da devam edildiğini bildiren Tütüncü, bahar aylarında ilçeye renk şöleni yaşatan binlerce soğanın dikimine başlandığını kaydetti.
     Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarının 350 bin lale soğanı ile 50 bin adet sümbül soğanını toprakla buluşturduğunu anlatan Tütüncü, Çiçek soğanları, Kent Ormanına, Masa Dağı bölgesindeki seyir terasına, Erdem Beyazıt Kültür Merkezinin bahçesine, Şehitler Parkına, Fatih Sultan Mehmet Parkına, belediye hizmet binasının bahçesine ve sosyal hayatın yoğun olduğu alanlardaki yeşil alanlara dikildi dedi.
     Tütüncü, baharın ilk günleriyle birlikte lalelerin, sümbüllerin açmasıyla ilçede hem görsel şölen yaşanılacak hem de parklar ve bahçeler güzel kokacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde çevre düzenlemesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER