Kepezde yol yapım çalışmaları

Kepezde yol yapım çalışmaları -Kepez Belediyesince Varsak bölgesindeki köylere ulaşım sağlamak için dev kayalar bulunan bölgede dinamitle patlatmalarla yol çalışmaları yapılıyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından Varsak bölgesindeki köylere ulaşım sağlamak için dev kayalar bulunan bölgede dinamitle patlatmalarla yol çalışmaları yapılıyor.
     Kepez Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kirişçiler köyü yolunu Süleyman Demirel Bulvarına bağlamak için bölgede dinamitle patlatmalı çalışma başlatıldı. Jandarma ve zabıta ekiplerinin güvenlik önlemi almasının ardından Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan denetiminde gerçekleştirilen patlatmada 65 kilogram dinamit, 214 kapsül ve bin 800 kilogram anfo kullanıldığı bildirildi. Patlatma çalışmalarının 40 gün süreceği, çalışma sırasında çıkan molozlarla da mermer ocaklarının açtığı çukurların doldurulacağı ifade edildi.
     Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, yolun bin 700 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğinde olacağını söyledi. Acar, yolun köylerin şehir merkezine ulaşımını kolaylaştıracağını, Kızıllı bölgesindeki çöp depolama alanına ulaşımı da kısaltacağını vurguladı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER