Kepeze hastane yapılacak

Kepeze hastane yapılacak -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Hastanenin yapımı ihale aşamasına geldi. İnşallah kısa bir zaman içerisinde temeli atılacak ve hızlı bir şekilde tamamlanacaktır


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepeze 300 yataklı devlet hastanesi inşa edilmesinde sorun olmadığını belirterek, Hastanenin yapımı ihale aşamasına geldi. İnşallah kısa bir zaman içerisinde temeli atılacak ve hızlı bir şekilde tamamlanacaktır dedi.
     Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sütçüler Mahalle Muhtarı Arif Tekini ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, bazı kişilerin Kepeze devlet hastanesi yapılmayacağı yönündeki söylemlerini eleştirdi. Bu türde açıklamalarda bulunan kişilere tepki gösteren Başkan Tütüncü, mimari projesi tamamlanan hastanenin yapımı için ihaleye çıkılacağını açıkladı.
     Tütüncü, Sütçüler bölgesindeki 52 dönümlük araziye, 300 yataklı devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Hastanenin projesinin tamamlandığını, ödeneğinin ayrıldığını anlatan Tütüncü, çekme mesafesi sorunu yüzünden hastanenin yapım ihalesinin geciktiğini ifade etti.
     Başkan Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığının talebi üzerine çekme mesafesiyle ilgili imar problemini, ocak ayında yapılan meclis toplantısında kabul ettikleri plan tadilatıyla çözdüklerini anımsattı. Tütüncü, Hastanenin yapımı ihale aşamasına geldi. İnşallah kısa bir zaman içerisinde temeli atılacak ve hızlı bir şekilde tamamlanacaktır. Şahsım ve AK Parti Antalya milletvekillerimiz hastanenin yapım sürecini yakından takip ediyoruz. Kepezli hemşehrilerim rahat olsun, hastane yapılacak dedi.
     Sütçüler Mahallesinin alt ve üst yapı eksikliklerini hızlı şekilde giderdiklerini anlatan Tütüncü, bölgede 8 bin 309 metre yeni yol, 13 bin 227 metre sathi kaplama, 4 bin 515 metre sıcak asfalt ve 3 bin 748 metrekare parke kaldırım çalışması yaptıklarını anlattı.
     Başkan Tütüncü, bu yıl mahallede 3 bin ton sıcak asfalt çalışması yapacaklarını da duyurdu. Bölgeye 4 dönümlük bir mahalle parkı inşa ettiklerini kaydeden Tütüncü, mahalledeki Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulunun genişlettikleri bahçesinde, sıcak asfalt, bakım-onarım ve çevre duvarı çalışması yaptıklarını ifade etti.
     Bölgedeki mülkiyet probleminin çözümüne de önem verdiklerinin altını çizen Tütüncü, mahallede hak sahibi 5 bin 921 kişiye tapu tahsisi yaptıklarını anlattı. Tütüncü, Sütçüler Caddesinde inşa ettikleri ve içinde 150 kişilik çok amaçlı salonu olan, sosyal belediyecilik hizmeti verdikleri Osman Gazi Semt Konağının da bölgeye canlılık getirdiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepeze hastane yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER