Kepez Belediye Başkanı Tütüncüden yeni yıl

Kepez Belediye Başkanı Tütüncüden yeni yıl mesajı : -İlçemizde önemli atılımların yaşandığı 2012 yılını geride bırakırken, umut ve heyecan dolu yeni bir yıla kavuşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçemizde önemli atılımların yaşandığı 2012 yılını geride bırakırken, umut ve heyecan dolu yeni bir yıla kavuşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz dedi.
     Başkan Tütüncü, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, küskünlüklerin unutulduğu, savaşların sona erdiği, sevgi ve barışın hakim olduğu yeni yıl temennisinde bulundu. Kepeze en güzel hizmeti verebilmek adına belirlenen hedeflere birer birer ulaştıklarını ifade eden Tütüncü, 2009 seçimlerinde vatandaşa verilen sözleri tutabilmenin sevinci ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.
     Vatandaşlara layık olabilmek için çalıştıklarını belirten Tütüncü, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     2012 yılı Kepez için hizmetlerimizin zirve yaptığı bir yıl oldu. Size söz verdik ve verdiğimiz sözleri yerinde ve zamanında gerçekleştirdik. İlçemizin modernleşmesi yolunda birçok projeye imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmalarımız daha da katlanarak sürecektir. Hizmet sevdası ile bir yandan çalışmalarımıza devam ederken, bir yandan da yepyeni projelerle karşınıza çıkıyoruz. İlçemizde önemli atılımların yaşandığı 2012 yılını geride bırakırken, umut ve heyecan dolu yeni bir yıla kavuşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz.
     2013 yılının Kepez için dev adımların gerçekleştirileceği önemli bir yıl olacağını kaydeden Tütüncü, yeni yılda hizmetlerin artarak devam edeceğine işaret etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncüden yeni yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER