Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Gazi Mahallesini

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Gazi Mahallesini ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gezi Mahallesini ziyaret etti.
     Tütüncü, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
     Mahallelerin kalitesini artırmak ve Kepezlilerin yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını belirten Tütüncü, Şehircilikte eksiklikler hiç bitmiyor ve bitmeyecek de... Önemli olan nereden nereye geldiğimizdir. 3,5 yılda ortaya koyduğumuz hizmet çalışmasıyla, göstermiş olduğumuz performansla çok önemli işler başardığımızı düşünüyorum dedi.
     Toplu konutların yanındaki alanı semt pazarı olarak mahalleye kazandıracaklarını, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde pazarı hizmete açacaklarını kaydeden Tütüncü, kurban kesim yeri talebini de semt pazarı içerisinde karşılanacağını söyledi.
     Tütüncü, belediye encümeninin toplu konutların tapu sorununun çözümü için çalışma yaptığını ve önümüzdeki günlerde hak sahiplerine tapuların verileceğini kaydetti.
     Habibler, Mehmet Akif ve Sütçüler mahallelerinde vakıflardan devrini alamadıkları ticari parseller olduğunu anlatan Tütüncü, sorunun çözümü için Vakıflar İdaresi ve defterdarlıkla görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti.
     Toplantıya AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Meclis Üyesi Hasan Demir, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ve birim müdürleri de katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Gazi Mahallesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER