Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Fen İşleri

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle buluştu


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.
     Başkan Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarından sonra, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle de sabah kahvaltısında buluştu. Fen İşleri şantiyesinde gerçekleşen kahvaltıya, belediye bürokratları da katıldı.
     Tütüncü, kahvaltıda yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bugüne Fen İşleri çalışanlarıyla çeşitli vesilelerle bir araya gelmelerinin, çalışmalarının şekillenmesinde önemli rol oynadığını söyledi. Kepezin hizmete muhtaç bir bölge olduğuna değinen Tütüncü, özellikle temel belediyecilik faaliyetleri bakımından Kepezin büyük talepleri olduğuna işaret etti.
     Fen İşleri Müdürlüğünün personeliyle ciddi bir çalışma ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, Şu an itibariyle Kepezin bütün mahallelerinde ve bütün sokaklarında gerek kaldırım gerekse asfalt çalışmalarında sizlerin çok büyük emeği ve alın teri var dedi.
     Kamu hizmetinin, çalışanların üstün gayretleriyle en kaliteli şekilde sürdürülebileceğini belirten Tütüncü, şöyle konuştu:
     Yaptığımız işlerin kalitesini yükseltebilmenin, hızını artırabilmenin, sizlerin moral ve motivasyonunu yüksek tutmamıza bağlı olduğunu biliyoruz. Moral ve motivasyonun yüksek kalmasının en önemli unsurlarından biri de çalışanlarımızın emeklerini gününde, vaktinde alabilmesidir. Biz de bugüne kadar bunun gereğini yaptık, yapmaya da devam edeceğiz dedi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Fen İşleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER