Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Kepezin mahallelerinde güzel eserler oluşturduk. Bu mekanlar sadece Kepeze değil, Antalyaya da hitap ediyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Kepezin mahallelerinde güzel eserler oluşturduklarını, bu mekanların sadece Kepeze değil, Antalyaya da hitap ettiğini söyledi.
     Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatının Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlediği Ekim ayı Danışma Meclisi ve İstişare Toplantısında yaptığı konuşmada, hizmete başladıklarında belediyeciliği üç temel esas üzerine inşa ettiklerini ifade ederek, Bunlardan biri temel belediyecilik hizmetleri, ikincisi sosyal ve kültürel hizmetler, üçüncüsü de halkıyla gönül bağını kurmuş bir belediye. Bu üçü at başı gittiği sürece başarılı olunabilir. Bir belediye başkanı bu üç hedefe aynı anda ve eş zamanlı motive olabildiği zaman başarı gelir dedi.
     Kepezde her mahallede çalışma yaptıklarını anlatan tütüncü, Kepezin mahallelerinde güzel eserler oluşturduk. Bu mekanlar sadece Kepeze değil, Antalyaya da hitap ediyor. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi ve Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu gibi eserlerimiz, düzenlenen uluslararası ve yöresel etkinliklerle Antalyanın genelinden misafir kabul eden yerler haline geldi diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER