KGC yeni başkanı Erkan Yılmaz

KGC yeni başkanı Erkan Yılmaz


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanlığına Erkan Yılmazın seçildiği bildirildi.
     KGCden yapılan yazılı açıklamada, yeni yönetim kurulunun İsmail Bey Konağında gerçekleştirilen ilk toplantısının yaklaşık 2 saat sürdüğü belirtildi.
     Açıklamada, toplantıda ilk olarak görev dağılımının yapıldığı ifade edilerek, başkanlığa Erkan Yılmaz, başkanvekilliğine Mustafa Balcı, başkan yardımcılıklarına Hüseyin Tuzcu, Ahmet Erhan Veren, Hasan Cengiz ve Kadir Yıldırım, genel sekreterliğe Sabahattin Büyükoral, genel sekreter yardımcılığına Mehmet Tuğcu ve muhasipliğe Dilek İğdirli getirildi belirtildi.
     Toplantıda, daha sonra üye aidatları konusu görüşülerek, aidatların Ocak 2014 tarihine kadar aylık 10 lira olması kararlaştırılırken, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir gibi illerde gerçekleştirilen Kastamonu Günleri etkinliklerine her gazete ve radyodan sadece birer temsilcinin katılması ve bu temsilcilerin de adı geçen illerdeki organizasyonlarını KGCnin üstlenmesi fikri benimsendi.
     Yönetim kurulu toplantısında, KGC üyelerinin aileleri ile katılacağı bir piknik etkinliği düzenlenmesi görüşülerek, ilk piknik organizasyonunun 1 Haziran Cumartesi günü olmasına karar verildi.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber KGC yeni başkanı Erkan Yılmaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER