Kilisteki öğrenci yurdu göz kamaştırıyor

Kilisteki öğrenci yurdu göz kamaştırıyor -Mehmet Sanlı Meslek Lisesi Öğrenci Yurdu, sahip olduğu olanaklar ve verilen hizmetle dikkat çekiyor


KİLİS (A.A) - Kilis Mehmet Sanlı Meslek Lisesi Öğrenci Yurdu, sahip olduğu olanaklar ve öğrencilere verilen hizmetle göz kamaştırıyor.
     Hayırsever iş adamı Mehmet Sanlı tarafından yaptırılan meslek lisesi bünyesindeki öğrenci yurdunda 156 öğrenci barınıyor. Öğrencilerin kaldığı 2 ve 3 kişilik odaların tamamındna mini buzdolabı bulunuyor. Ayrıca öğrenciler, tüm katlardaki çamaşır makinesi ve televizyon imkanından faydalanıyor.
     Vali Süleyman Tapsız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kilisli iş adamı Mehmet Sanlının memleketine hem meslek lisesi hem de modern bir öğrenci yurdu kazandırdığını belirtti.
     Kilisteki mevcut okullarının neredeyse yüzde 70inin hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırıldığını dile getiren Tapsız, şöyle konuştu:
     Mehmet Sanlı Meslek Lisesi ve öğrenci yurduna ilk kez geliyorum. Hem devlet okulu, hem yurt hem de spor salonu olarak baktığımız zaman özel bir okul gibi. Tabi burada öncelikle Mehmet Sanlının çok büyük katkısı var. Okul her yönüyle tertemiz. İdarecilerin de okula çok büyük katkısı var. Öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden belli oluyor. Okulun yurt kısmı da yüksek öğrenim standartlarında yapılmış.
     Kentin eğitimde marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini dile getiren Tapsız, Bildiğimiz gibi üniversite sınavlarında son üç yıldır Türkiye birincisiyiz. İnşallah bu başarıyı yine devam ettireceğiz. Aldığımız başarılarla da bunu taçlandıracağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kilisteki öğrenci yurdu göz kamaştırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER