Kimse Yok Mudan bin 300 aileye

Kimse Yok Mudan bin 300 aileye yardım eli


ÇORUM (A.A) - Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çorum Şubesi tarafından 8 ay içerisinde ihtiyaç sahibi bin 300 aileye ayni ve nakdi yardım yapıldığı bildirildi.
     Dernek Müdürü Erdal Aykaç, dernek merkezinde düzenlediği basın toplantısında, yoksulluğun uğradığı her yerde ve her durumda görev başında olan Kimse Yok Mu Derneğinin, kuruluşunun 10uncu yılını geride bıraktığını söyledi.
     2013 yılı itibariyle çalışma alanlarının 7 kategoride sınıflandırıldığını anlatan Aykaç, yurt içi yardımlar, yurt dışı yardımlar, sağlık yardımları, eğitim yardımları, yetim yardımları, kalıcı yardımlar ve acil yardım alanında Türkiyede ve dünyada çok sayıda ihtiyaç sahibine destek olduklarını ifade etti.
     Derneğin Çorumda yaklaşık 8 ay önce kurulduğunu dile getiren Aykaç, kuruluştan bugüne kadar ihtiyaç sahibi bin 300 aileye ayni ve nakdi yardımda bulunduklarını belirtti.
     Yardıma muhtaç kişilere el uzatmaya devam edeceklerini vurgulayan Aykaç, isteyen herkesin, gönüllülük esasıyla hizmet veren derneğin çalışmalarına katkı yapabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Kimse Yok Mudan bin 300 aileye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER