Kırıkhandaki patlama

Kırıkhandaki patlama -Hatay Valiliği: -İki aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirildiği değerlendirilen maddeden kaynaklı bir patlama meydana gelmiştir


HATAY (A.A) - Hatay Valiliği, Kırıkhan ilçesinde askeri aracın geçişi sonrası meydana gelen patlamanın, bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen patlayıcıdan kaynaklandığının değerlendirildiğini bildirdi.
     Valilik internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, bugün saat 13.45 sıralarında Çamsarı köyüne 1 kilometre mesafede bulunan Kurtnasır Tepesi mevkisinde iki aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirildiği değerlendirilen maddeden kaynaklı bir patlama meydana geldiği bildirildi.
     Olayda herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı hatırlatılan açıklamada, İki aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirildiği değerlendirilen maddeden kaynaklı bir patlama meydana gelmiştir. Olay neticesinde herhangi bir can ve mal kaybı olmamıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olup tahkikat neticesinde gerekli bilgilendirme yapılacaktır ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kırıkhandaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER