Kırıkkalede anaokulu öğrencilerinden anlamlı yardım

Kırıkkalede anaokulu öğrencilerinden anlamlı yardım -Minik Kalpler Anaokulu öğrencileri, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında mavi kapaklar sayesinde aldıkları iki engelli aracı sahiplerine teslim ettiler


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede Minik Kalpler Anaokulu öğrencileri, Değerler Eğitim Projesi kapsamında mavi kapaklar sayesinde aldıkları iki engelli aracı sahiplerine teslim ettiler.
     Engelliler yararına kısa bir süre önce kendi bünyelerinde mavi kapak toplama kampanyası başlatan anaokulu öğrencileri, aldıkları tekerlekli sandalyeleri düzenlenen törenle ailelere teslim ettiler. Mart ayının teması olan yardımlaşma ve paylaşma noktasından hareket eden okul yönetimi ve öğrenciler 250 kilo mavi kapak toplayarak 2 engelli öğrenciye tekerlekli sandalye alarak, çevrelerinde bulunan büyüklere örnek oldular.
     Okul olarak amaçlarının duyarlı insanlara ulaşmak ve çocuklarda sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek olduğunu ifade eden Okul Müdürü Şengül Doğan, kampanya ile sorumluluğun bir davranış haline getirildiğini söyledi.
     Her zaman engellileri düşündüklerini belirten Doğan, engelli bireylere umut olmak ve onları mutlu etmek için projelerinde ve kampanya sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
     Okulun yaptığı çalışmalarla birlikte bir çok faaliyeti gerçekleştirdiğine anlatan İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur da,engellilerin daha iyi yaşam şartlarına kavuşturmanın önemine değindi.
     Engelliler için toplumun her kesiminin çalışması gerektiğini kaydeden Okur, bu çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
     Konuşmaların ardından en fazla kapak toplayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede anaokulu öğrencilerinden anlamlı yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER