Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Kırklarelide 53 bin 336 öğrenci ders başı yaptı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelide okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisedeki 53 bin 336 öğrenci 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına başladı.
     İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklarelinin eğitim öğretimdeki başarısının öğrenim yılının ikinci yarısında da süreceğini söyledi.
     Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisedeki 53 bin 336 öğrencinin 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına başladığını belirten Korkmaz, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.
    
    
     -LİAD ve HÜRSİAD üyeleri bir araya geldi
    
     Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) ile Afyonkarahisar Hür İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) üyeleri buluştu.
     LİAD yönetim kurulu üyesi Mustafa Kazancı yaptığı yazılı açıklamada, Afyonkarahisarda bir restoranda bir araya gelen iş adamlarının görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti. Kazancı, LİAD olarak üyelerinin ekonomik gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
    
     -Yem işletmecileri bilgilendirildi-
    
     Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce yem işletmecileri bilgilendirildi.
     Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda Gıda ve Yem Şube Müdürü Funda Eylem Özel, katılımcılara Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ile Yemlerin Piyasaya Arzı ve Kullanımı Yönetmeliği hakkında bilgiler verdi.
     Özel konuşmasının ardından soruları yanıtladı.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER