Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Öğrenciler Çanakkale gezisiyle ödüllendirildi


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneğince Okumayı Sevdirme ve Kitap Kardeşliği projesi kapsamında en fazla kitap okuyan 75 öğrenci Çanakkale gezisiyle ödüllendirildi.
     Kırklareli Vali Yardımcısı ve Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Tacettin Özeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek olarak insanın ön planda olduğu projeler hazırlamaya çalıştıklarını söyledi.
     Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek için Okumayı Sevdirme ve Kitap Kardeşliği projesi hazırladıklarını belirten Özeren, kitap okuyan öğrencileri zaman zaman ödüllendirdiklerini belirtti.
    
     -Dermenciye ziyaret-
    
     Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytı, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenciyi ziyaret etti.
     Aytı, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Trakyanın hayvancılık alanında başarılı bir bölge olduğunu söyledi.
     Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Aytı, hayvancılığın daha fazla gelişmesi için projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.
     Dermencide ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trakyanın Türkiyenin Hollandası olması için gayret gösterdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran/Hakan Şahin
     Yayıncı: Ali Bayaslan
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER