Kırşehire hükümet konağı müjdesi

Kırşehire hükümet konağı müjdesi -AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan: -"Hükümet konağının yapımına 2014 yılında başlanacak"


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Kırşehir Hükümet Konağı inşaatına 2014 yılında başlanacağını bildirdi.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ile birlikte, kentin sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerini ifade etti.
     Hükümet konağı tamamlandığında tüm kamu hizmetlerinin bir çatı altında toplayacağı belirten Çalışkan, eski binanın deprem riski de göz önüne alınarak boşaltıldığını hatırlattı.
     Çalışkan, yeni hükümet konağının yapım hazırlıklarının devam ettiğine işaret ederek, "Diğer milletvekili arkadaşımız Muzaffer Aslan ile birlikte İçişleri Bakanı Muammer Gülere hükümet konağı talebimizi ilettik. Bakanımız olumlu karşıladı. Hükümet konağının yapımına 2014 yılında başlanacak" dedi.
     Muzaffer Aslan da hükümet konağı proje çalışmasına yakın zamanda başlanacağını dile getirerek, şunları kaydetti:
     "Projemiz için Selçuklu mimarisini esas alacağız. Bu projemiz inşallah Kırşehirin kent kimliğini en güzel şekilde yansıtacaktır. Yeni hükümet konağı kompleksimizi şehrimizin gelişimini ve diğer projelerimizi de göz önüne alarak en uygun yerde yapmayı planlıyoruz. Kırşehir adına Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Memleketimize hayırlı olsun. Durmak yok yola devam."
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehire hükümet konağı müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER