Kırşehir EMITT fuarında tanıtılacak

Kırşehir EMITT fuarında tanıtılacak


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirin turizm ve kültürel değerlerinin Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT 2013) tanıtılacağı bildirildi.
     Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, yaptığı yazılı açıklamada, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında 17incisi düzenlenecek olan fuarda Kırşehir Belediyesi ile birlikte stant açılacağını belirtti.
     Kırşehirin tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra termal turizmde kazandığı ivmeye yer verileceğini ifade eden Çakacak, şunları kaydetti:
     Valiliğimiz ve Kırşehir Belediye Başkanlığınca 117 metrekarelik alanda ortaklaşa olarak hazırlanan Kırşehir standında ilimizin tarihi ve kültürel eserleri, doğal zenginlikleri ile termal kaynakları tanıtılacak. Ziyaretçilere yapılacak yöresel ikramların yanı sıra Kırşehir Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu sanatçıları Kırşehir türkülerini seslendirecek.
     Fuara 70 ülkeden 4 bin 500 kurum yada firmanın katılacağının açıklandığını belirten Çakacak, tüm Kırşehirlileri fuara katılmaya çağırdı.
     Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de, fuar hakkında şu bilgileri verdi:
     Fuarda, ilimizin Termal kaynaklarını, kültürel sembol değerleriyle turistik çekiciliklere ait görseller sergileyeceğiz. Ziyaretçilere, yöresel ürünlerimizden ikram edeceğiz. Özenle hazırladığımız standımıza her yıl olduğu gibi, bu yıl da ilginin büyük olmasını bekliyoruz. Bu çalışmayla, bölgemize olan turizm talebinde artış olacağını ümit ediyoruz.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir EMITT fuarında tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER