Kırşehir İl Özel İdaresine 3 milyon

Kırşehir İl Özel İdaresine 3 milyon liralık ödenek


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, Kırşehir İl Özel İdaresine 3 milyon lira ödenek sağladıklarını bildirdi.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ile birlikte Başbakan Erdoğan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşerek ilin sıkıntılarını ilettiklerini belirtti.
     İl Özel İdaresinin kendisine gelen tüm talepleri karşılamasında hem mevcut araç parkı, hem de maddi imkanlarının yetersiz kaldığı ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:
     Maliye Bakanımız ve Başbakanımız ile görüşerek ilimizin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını kendilerine ilettik. Kırşehir İl Özel İdaresine 2012 yılı bütçesinden 3 milyon TL ek ödenek verilmesi talimatını veren Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödeneği köy yollarımızın iyileştirilmesi, büyük köylerimizden başlayarak köy içlerinin kilit parke yapılması, uygun köylere çocuk parkları yapılması, araçlarımızın yenilenmesi ve kuracağımız jeotermal organize sera bölgesine içme suyu götürülmesi gibi öncelikli ihtiyaçlarımız için kullanacağız. İlimiz için hayırlı olsun.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir İl Özel İdaresine 3 milyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER