Kızılcabölükte iftar yemeği sefer tasında gitti

Kızılcabölükte iftar yemeği sefer tasında gitti -Belediye Başkanı Uslu: Yoksul ve ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemeğini iftar saatinde sefer tası ile evlerine kadar götürdük


DENİZLİ (A.A) - Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, ramazan ayı oyunca yoksul ve ihtiyaç sahipleri için iftar saatinde sefer tası ile evlerine yemek servisi yaptıklarını söyledi.
     Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak yoksul ve ihtiyaç sahiplerine her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.
     İftar çadırı uygulamasının amacına tam hizmet etmediğini fark ettikleri için bu yıl sefer tası ile evlere sıcak yemek servisi başlattıklarını kaydeden Uslu, Yapılan işi şova dönüştürmeyen, hayrın da hedefine tam ulaşacağı bir sistem arayışımız sonunda sefer tasları ile evlere servis yapmanın daha uygun olacağını düşündük. Bunun sonucunda bu yıl yoksul ve ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemeğini iftar saatinde sefer tası ile evlerine kadar götürdük diye konuştu.
    
     -Uygulamayı yıl geneline yayma dileği-
    
     Uslu, yaklaşık 250 kişiye ulaştırdıkları bu yardımı hayırseverler vatandaşların desteği ile hayata geçirebildiklerini dile getirerek, Hayırseverlerimiz malzeme ihtiyacımızı karşılıyor. Bize sadece hayırsever ile yoksul arasında köprü olmak kalıyor. Allah onlardan razı olsun. En büyük dileğimiz, bir aylık hizmetin 12 aya yayılmasıdır. Hemşehrilerimizle bu konuda çalışmalarımız var. İnşallah yıl boyunca aynı hizmeti devam ettirecek bir sistemi hayırseverlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Kızılcabölükte iftar yemeği sefer tasında gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER