Kızılırmakta gondolda sürpriz doğum günü

Kızılırmakta gondolda sürpriz doğum günü


NEVŞEHİR (A.A) - Kapadokya bölgesinin önemli turizm merkezlerinden biri olan Avanosta, Kızılırmak nehrinde gezi yapan gondolda sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
     Avanos ilçe merkezinden geçen Kızılırmak nehrinde gondol ve jetbot turları, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görürken, farklı etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.
     Son olarak kızının 20.ci yaş gününde sürpriz doğum günü kutlaması yapmak isteyen İsmet Demir, daha önceden balonlarla süslenmiş ve içinde doğum günü pastasının bulunduğu gondolda, kızı Ayşegül Demirin doğum gününü kutladı.
     Doğum günü için süslenen gondolda, arkadaşları ve babasıyla Kızılırmak nehrinde gezinti yapan Ayşegül Demir, doğum günü pastasını da gondol içinde keserek ikram etti.
     Gondol gezisi sonrası AA muhabirine açıklama yapan Ayşegül Demir, İstanbulda üniversite öğrencisi olduğunu, memleketi Avanosa yaz tatili için geldiğini ve babasının böyle bir sürpriz organizasyon düzenlediğini söyledi.
     Böyle bir doğum günü organizasyonunu hiç beklemediğini, tamamen sürpriz olduğunu belirten Demir, Gondolların gezdiğini görüyordum burada ama böyle bir doğum günü kutlayacağım hiç aklıma gelmezdi. Böyle bir sürpriz organize ettiği için babama çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok eğlendim dedi.
     Bu zamana kadar bütün doğum günlerimi kutladığını ama 20.ci doğum gününü hiç unutamayacağını ifade eden Demir, Bu zamana kadar bütün doğum günlerimi bir şekilde kutladık. Ama bu ayrı oldu. Diğerlerinde pasta kesiyorduk, yemeğe çıkıyorduk. Ama bu farklı oldu, gerçekten de unutamayacağım bir doğum günü oldu diye konuştu.
     İsmet Demir de, kızının 20.ci yaş günü için özel bir kutlama hazırlamak istediklerini, son günlerde Kapadokya turizmine katkı sağlayan gondolda kutlama fikrinin akıllarına geldiğini söyledi.
     Kızının hazırlanan sürprizden çok etkilendiğini belirten Demir, şunları kaydetti:
     Kızımızın 20.ci yaş gününde ona özel bir doğum günü hazırlamak istedik. Avanostayız neler yapabiliriz derken bu güzel tesisten yararlanmak aklımıza geldi ve Kızılırmakta gondol üzerinde kızımızın yaş gününü kutlamış olduk. Herhalde onun da ömür boyu unutamayacağı bir yaş günü oldu.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Kızılırmakta gondolda sürpriz doğum günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER