KKAnın 2014

KKAnın 2014-2018 Bölge Planı hazırlıkları -Plan kapsamında Şanlıurfada, Kentleşme, Yaşam Kalitesi ve Kentsel Dönüşüm Danışma Toplantısı yapılacak


ŞANLIURFA (A.A) - Karacadağ Kalkınma Ajansınca (KKA) hazırlanan 2014-2018 Bölge Planı hazırlıkları kapsamında Şanlıurfada, Kentleşme, Yaşam Kalitesi ve Kentsel Dönüşüm Danışma Toplantısı yapılacak.
     KKAdan yapılan açıklamaya göre, Ajans, Diyarbakır ve Şanlıurfanın geleceğini belirleyecek 2014-2018 bölge planı için hazırlıklara başladı.
     Kurulduğu günden itibaren bölgesinin kalkınmasına katkı sağlayan KKA, bölge planı kapsamında 13 Kasımda Diyarbakırda, 14 Kasımda ise Şanlıurfada toplantılar yapacak.
     Söz konusu toplantıya, aralarında Kalkınma Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediyeler, üniversiteler, İl Özel İdareleri ile kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.
     Ayrıca 20-21 Kasımda da Türkiyenin özellikle Diyarbakır ve Şanlıurfanın en önemli sorunlarının başında gelen işsizlik, istihdam ve iş gücü piyasası konularının tartışılacağı İstihdam ve İş gücü Piyasası Danışma Toplantılarının da gerçekleştirilmesinin planlandığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER