KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç:

KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç: -Nezih bir şehir konumunda olan Kırklareli, üniversite ile şekilleniyor


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, nezih bir şehir konumunda olan Kırklarelinin üniversite ile şekillendiğini bildirdi.
     Aykaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KLÜnün Kırklareline çok güzel yakıştığını söyledi. Kırklarelinin üniversite şehri olma yönünde büyük adımlarla ilerlediğini belirten Aykaç, KLÜnün şehre büyük değerler ve zenginlikler kattığını bildirdi.
     KLÜnün ülkede ve dünyada tercih edilir üniversiteler arasına girme yönünde hızla geliştiğini anlatan Aykaç, şöyle devam etti:
     Kırklareli ülkemizin batıya açılan kapısı konumunda. Güzel tabiatı ile güzel bir il. Metropol şehirlere yakınlığı ve huzurlu bir kent olarak bilinmekte. İğneada, Kıyıköy ve Longoz ormanları Kırklareline zenginlik katmaktadır. Nezih bir şehir konumunda olan Kırklareli, üniversite ile şekilleniyor. Her yönüyle huzurlu ve güvenilir bir kent. Güvenlik açısından hiç bir problem yok. Tam bir üniversite şehri. Küresel ve ulusal gelişmeleri göz önünde bulundurarak büyüyoruz. Açtığımız bölümlerde de öğretim elemanı sayısında iyi bir konumdayız. Üniversitemize tercihin ve ilginin arttığını görüyoruz. Toplumla birlikte ama toplumun bir adım önünde gidiyoruz.
     Aykaç, KLÜyü tercih eden öğrencilerin Kırklarelide en iyi şekilde misafir edileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER