KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç:

KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç: -Üniversiteye girmek için gösterdiğiniz büyük çabanın sonuçlarını Kırklareli Üniversitesi öğrencisi olarak alacaksınız


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, üniversiteyi seçen öğrencileri kutlayarak, Üniversiteye girmek için gösterdiğiniz büyük çabanın sonuçlarını Kırklareli Üniversitesi öğrencisi olarak alacaksınız dedi.
     Aykaç, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında KLÜyü kazanan ve tercih yapan öğrencileri kutladı.
     KLÜnün hızla gelişen ve büyüyen bir üniversite olduğuna dikkati çeken Aykaç, şunları kaydetti:
     Sevgili gençler, yıllardır hazırlandığınız zorlu bir sınavın sonunda nihayet kararınızı verdiniz. Verdiğiniz kararla bundan sonraki hayatınızın şekillenmesini sağlayacak ve sağlıklı bir gelecek için sağlam bir adım atmış olduğunuzu fark edeceksiniz. Üniversiteye girmek için gösterdiğiniz büyük çabanın sonuçlarını Kırklareli Üniversitesi öğrencisi olarak alacaksınız. Geleceğe dair hayallerinizi Kırklareli Üniversitesinin birikimli akademik kadrosunun katkılarıyla gerçekleştireceksiniz. Kırklarelinin bozulmamış eşsiz tabiat güzelliklerine sahip ortamında ve Kırklareli insanının sıcak misafirperverliği ile huzurlu bir öğretim hayatı sizi bekliyor.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER