Kocaelide altyapı çalışmaları

Kocaelide altyapı çalışmaları


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım Dairesi Başkanlığınca Cumhuriyet Caddesinde yürütülen altyapı çalışmaları tamamlandı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, asfalt çalışmalarının ardından yol çizgileri çizilen Cumhuriyet Caddesinde yaya ve araç güvenliğinin sağlandığı belirtildi.
     Cumhuriyet Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Müdürlüğünün yatay işaretlemeleri yaparak araç ve yaya güvenliğini sağladığı ifade edilen açıklama, şöyle devam etti:
     Daha önceki uygulamalarda yapıldığı gibi bu çalışmada da yansıma özelliği yüksek malzeme içeren yol çizgi boyaları kullanılarak gündüz ve gece trafik ve yaya güvenliği sağlanması ön planda tutuldu. Ayrıca yaya geçitleri özel çizgilerle görme engelliler için uyumlu hale getirildi. Cumhuriyet Caddesinde 10 bin ton asfalt kullanıldı.
     Caddenin yağmur suyu projelendirilmesi de yapıldı. Aşınma asfalt tabakasının serilmesinin ardından caddede çizgi çalışmaları yapıldı ve yol butonları çakıldı. Bahçekent kavşak düzenlemesi ile Cumhuriyet Caddesi, Yakacık Caddesine bağlandı.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaelide altyapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER