Kocaelideki basım sktörü dernek kuruyor

Kocaelideki basım sktörü dernek kuruyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide basım sektöründe faaliyet gösteren Matbaalar ve Matbaa malzemeleri tedarikçileri, Kocaeli Matbaacılar Derneğinin (KOMATDER) kurulmasını kararlaştırdı.
     KOMATDER Müteşebbis Heyeti çağrısı ile bir araya gelen matbaacılar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezinde yapılan ilk toplantıda, dernek kurulması için müteşebbis heyet oluşturulması yönünde karar alındı.
     KOMATDERin kuruluş kararının alındığı ilk toplantıya İzmit, Derince, Gölcük, Kartepe, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde matbaacılık ve basım sektörüne kağıt mürekkep ve kimyasallar tedarik ederek faaliyet gösteren 45 firmanın sahip ve temsilcileri katıldı.
     Basım sektörünün çeşitli sorunlarının da ele alındığı ilk toplantıda KOMATDERi kurmak üzere oluşturulan Müteşebbis Heyete Mehmet Akif Şen, Ergun Güler, Arif Ayyıldız, İsmet Açıkgöz, Ufuk Zengin, Volkan Küçükkara ve Murat Doyduköz seçildi.
     Kocaelide matbaacılık ve basım sektörünün birleşeceği KOMATDERin, üyeleri arasında birlik ve beraberlik ve iletişimin sağlanması, matbaacılık ve basım sektöründeki gelişme ve faaliyetlerle ilgili olarak üyelerin bilgilendirilmesi, basım sektöründe başta personel eğitimi gibi konularda çalışmalar yapacağı bildirildi.
     Derneğin müteşebbis heyeti bütün matbaa ve matbaa malzemeleri tedarikçilerini [email protected] adresinden iletişim kurmaya davet ediyor.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelideki basım sktörü dernek kuruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER