Kocaelisporda yeni sezon hazırlıkları

Kocaelisporda yeni sezon hazırlıkları -Teknik Direktör Baturman: Altyapıdan yetişecek futbolcuları profesyonel takıma alarak iyi yerlere gelmek istiyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kartepede yeni sezon çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı ekibin teknik direktörü Bülent Baturman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirterek, futbolcuların birbirleriyle uyum içinde olmasının kendisini sevindirdiği söyledi.
     Taktiksel çalışmaları eski günlere göre daha yoğun yaptıklarını ifade eden Baturman, ilk hazırlık maçını bugün yaparak eksiklerini tespit edeceklerini kaydetti.
     Baturman, kamp çalışmalarının son gününe kadar 3 hazırlık maçı daha yapmayı planladıklarını belirterek, ligin başlamasına kadar fiziksel ve taktiksel antrenmanların devam edeceği dile getirdi.
     Takımla antrenmana başladığı günden bu yana futbolcuların iyi bir seviyeye geldiğini kaydeden Baturman, Göreve geldiğimiz gün, futbolcuların performanslarını değerlendirdikten sonra antrenman programını şekillendirdik. Mevcut performansı kademe kademe arttırdık. Takımın teknik ve fiziki yapısı, ilk günkü durumu değerlendirildiğinde gözle görülür bir artış var diye konuştu.
     Baturman, futbolcuların oynayacakları mevkide nasıl hareket edecekleri üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Geçen yıl çalışma anlamında da eksiklikler vardı. Bu yıl oyunculara futbolun temel prensiplerini öğretiyoruz. Kadromuz da dengesizlik var. Belirli mevkilerde futbolcu sayısı fazlayken bazı mevkilerde bu sayı çok az ama takıma katılmasını beklediğimiz 2 forvet oyuncumuz var. Onlarda takıma katılırlarsa mevcut kadronun 3. Ligde iyi konuma geleceğine inanıyorum. Transfer yasağımız olduğu için yeni yapılanma şeklimiz ileriye dönük olarak şekilleniyor. Altyapıdan yetişecek futbolcuları profesyonel takıma alarak iyi yerlere gelmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelisporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER