Kocasinan Araç Filosunu Yeniliyor

Kocasinan Araç Filosunu Yeniliyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Kocasinan Belediyesi bünyesinde bulunan araç filoları yenileniyor. Hizmetlerin hız ve kalitesini artırmak amacıyla yenilenen araç filoları vatandaşın hayatını da kolaylaştıracak.
     Belediye filosuna yeni katılan araçların mevcut araçlardan bazılarının yeni aparatlarla desteklendiğine dikkati çeken Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız şunları belirtti:
     2 yeni araç satın aldık. Planlamalar çerçevesinde yeni araçlarımızın siparişlerini çalışıyoruz. Her aracı ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde fonksiyonlarına göre seçiyoruz. Araç filomuzdaki sayısı 177ye ulaştı. Bunun yanında atalarımız Martın yarısı yaz, yarısı kış dedikleri için bu uyarıyı göz önünde bulundurup kış devam ettiği için 7 metreküp kapasiteli 2 aracımıza daha kar buz mücadelesi için tuzlama ve küreme aparatları taktık. Araçlarımızın hareket güvenliğini sağlamak için 868 kalem lastik ve jant alacağız. Hizmetlerin hız ve kalitesini artırmak amacıyla araç filosunu sürekli yenileyip, modern donanım sağlıyoruz dedi.
     Vatandaşın ödediği vergileri, vatandaşa sunulan hizmetin kalitesini artırmak amacıyla modern ve kaliteli araç donanımında kullandıklarını vurgulayan Başkan Yıldız, Hayatı kolaylaştırmak, daha kaliteli hizmetleri daha hızlı ve modern biçimde yerine getirmek için araç filomuzu sürekli yeniliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kocasinan Araç Filosunu Yeniliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER