Konyada Malezya tanıtıldı

Konyada Malezya tanıtıldı -Malezya Turizm Tanıtma Kurulu Direktörü Sulaiman: Tek mevsimimiz var; o da yaz. Türkiyede şehirler çok kalabalık. Sizleri Malezyada görmek istiyoruz


KONYA (A.A) - Malezya Turizm Bakanlığı Tanıtma Kurulu İstanbul Tanıtma Ofisi Türkiye Temsilciliği, yurt dışı turizm faaliyetiyle ilgilenen acentelerle Konyada tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.
     Malezya Turizm Tanıtma Kurulu Direktörü Bahruddin Sulaiman, Dedeman Otelde yaptığı konuşmada, Türkiyeden Malezyaya giden turist sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.
     Türkiyede turizme verilen önemin kendilerini ofis açmaya yönlendirdiğini ifade eden Sulaiman, Malezyada turizm için verilen bedelin turistlere çok büyük bir değerle geri dönüş yaptığını dile getirdi.
     Malezyada eğitim gören Türk öğrencilere tercümanlık yapmaları konusunda destek olduklarını da aktaran Sulaiman, Malezyayı Gerçek Asya olarak tanımlıyoruz. Tek mevsimimiz var; o da yaz. Türkiyede şehirler çok kalabalık. Sizleri Malezyada görmek istiyoruz diye konuştu.
     Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu ise Malezyanın İslami koşullara göre rahatlıkla tatil yapılabilecek bir ülke olduğunu ifade etti.
     Toplantıya Qatar Havayolu, TÜRSAB ve acente temsilcileri katıldı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konyada Malezya tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER