Konyada otomobilin çaya devrilmesi

Konyada otomobilin çaya devrilmesi -Kazadan yaralı kurtulan sürücü Çelebinin, eşi ve geliniyle birlikte, oğullarına kız istemeye gittiği, kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi -Sürücünün kayınbiraderi Başarıkan:


KONYA (A.A) - Çumra ilçesinde meydana gelen kazada yaralı olarak kurtulan sürücü Mehmet Çelebinin, eşi ve geliniyle birlikte, oğullarına kız istemeye gittiği, kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi.
     Alemdar köyü yakınlarında meydana gelen kazada kayıp olan Fadime Çelebinin bulunması için Konyadan gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, arama çalışmalarını sürdürüyor.
     Kazada hayatını kaybeden Meryem Çelebinin kardeşi Himmet Başarıkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan yaralı olarak kurtulan eniştesi Mehmet Çelebinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
     Çelebi ile hastanede görüştüğünü anlatan Başarıkan, şunları kaydetti:
     Dün akşam, eniştem Mehmet Çelebi, eşi Meryem Çelebi ve gelinleri Fadime Çelebi ile birlikte ilçeye bağlı Taşağıl köyüne oğullarına kız istemeye gitmişler. Dönüş yolunda da bu kaza olmuş. Kardeşim Meryem Çelebinin cesedi bulundu, ancak kayıp olan gelinleri Fadime Çelebiye hala ulaşılamadı. Arama çalışmaları sürüyor. Kazadan sonra otomobilden kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran eniştem, otomobilin tavanında gelini, aynı zamanda yeğeni olan Fadimenin elini uzun süre tutarak akıntıya kapılmasını önlemeye çalışmış. Ancak bir süre sonra akıntının şiddetiyle elinden kayıp gitmiş.
     İlçeye bağlı Alemdar köyü yakınlarında, Mehmet Çelebi (65) yönetimindeki 42 AG 254 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak çaya devrilmiş, sürücü Mehmet Çelebi, aracın camından yaralı halde çıkmayı başarmış, otomobilde sıkışan Meryem Çelebinin (60) cesedine ulaşılmıştı.
     Otomobilde bulunan ve kaza sırasında akıntıya kapıldığı belirtilen Fadime Çelebinin bulunması için arama çalışmaları başlatılmıştı.
    
     Muhabir: Mümin Altaş / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyada otomobilin çaya devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER