Yelken

Yelken -BAYK Kış Trofesi ikinci ayak yarışları, 9-10 Şubat tarihlerinde Bodrumda açıklarında yapılacak


MUĞLA (A.A) - Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından organize edilen Kış Trofesi İkinci Ayak yarışları, 9-10 Şubat tarihlerinde Bodrumda yapılacak.
     BAYKtan yapılan yazılı açıklamada, turizm sektörüne yaptığı katkıları daha da ileriye taşımak üzere hareket eden The Marmaranın yelken sporuna destek vermek üzere Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü Kış Trofesini desteklediği bildirildi.
     TEBin ayrıca, yelken sporuna yeni sporcular kazandırmayı ve bilinçli denizciler yetiştirmeyi hedef edinen BAYKın yanında yer alarak, Kış Trofesi yarışlarının gerçekleşmesine ve her geçen gün artan kaliteyle devam etmesine katkıda bulunmayı amaçladığı anlatıldı.
     Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen yarışların ilki 19-20 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirildi. Yarışların ikinci ayağı ise 9-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.
     Açıklamada ayrıca, TEB ve The Marmara Otelin, yelken sporunu geniş kitlelere tanıtma ve sporun ülke çapında geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla, Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından bu yıl 12ncisi düzenlenecek Türkiyenin en uzun Yelken Kış Trofesine destek verdiği belirtildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER