Konya iş dünyası, Konyaya daha fazla

Konya iş dünyası, Konyaya daha fazla sefer için THYden söz aldı


KONYA (A.A) - Konya iş dünyası, Türk Hava Yolları(THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçuyu, İstanbulda makamında ziyaret etti.
     Konya ile İstanbul Atatürk Havaalanı arasında yapılan uçak seferlerinin sayısının artırılması ve Sabiha Gökçen Havaalanına sefer yapılmasının gerekliliğinin iletildiği ziyarette, bilet fiyatlarının yüksekliği, uçuşlarda yaşanan rötar ve iptallerden dolayı yaşanan rahatsızlıklar dile getirildi.
     Rakamlarla sefer sayılarının hangi saatlerde olması gerektiği belirtilirken, Konyanın yolcu kapasitesi ile bu seferleri kaldırabileceği ifade edildi. Biri öğle seferi olmak üzere Atatürk Havalimanına sefer sayısının arttırılması ve Sabiha Gökçen Havaalanına uçuşların SunExpress Havayolları ile Haziran ayı sonuna kadar başlaması noktasında, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçudan söz alındı.
     Ziyarete, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, katıldı.
    
     Muhabir : Basir Gülüm
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Konya iş dünyası, Konyaya daha fazla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER