Belediye Meclis toplantısında sürpriz konser

Belediye Meclis toplantısında sürpriz konser -Edirne Belediye Meclisinin toplantısı ünlü klarnet virtüozu Serkan Çağrı eşliğinde belediye bandosunun melodileriyle kesildi -Klarnet ustası Çağrının bu bir klarnet baskınıdır


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediyesi meclisinin toplantısı ünlü klarnet virtüozu Serkan Çağrı eşliğinde belediye bandosunun melodileriyle kesildi. Klarnet ustası Çağrının bu bir klarnet baskınıdır diye Meclis toplantısının olduğu sırada salona girmesi şaşkınlık yarattı.
     Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi başkanlığında belediye Meclis toplantısı başladı. Gündem ve gündem dışı maddelerinin görüşüldüğü sırada, Edirne bandosu eşliğinde ünlü klarnet virtüozu Serkan Çağrı meclis salonuna sürpriz şekilde girdi.
     Bu bir klarnet baskınıdır diyen Serkan Çağrı, gelecek hafta Edirnede düzenlenecek 1. Klarnet Festivalinin düzenlenmesinde büyük emekleri olan Edirne Belediye Başkanı Sedefçiye teşekkür etmek için böyle bir sürpriz hazırladıklarını söyledi.
     Sedefçi de sürprizin çok hoş hazırlandığını ifade ederek, Edirne Belediyesi meclisinin zaman zaman baskınlara uğradığını ifade ederek Yıllar önce meclisimizi şoför esnafı basmıştı, bardaklar havada uçuşmuştu, keşke tüm baskınlar böyle neşeli olsa dedi.
     15-17 Haziran tarihlerinde düzenlenecek festivalde Hüsnü Şenlendirici, Yarım Dünya Hasan, Trio ve İstanbul Klarnet Korosunun yanı sıra, Bulgaristandan İvo Papazov, Yunanistandan Vassilis Saleas ve Stavros Pazarentsis sahne alacak.
     Konuşmaların ardından Çağrı, Sedefçiye festivalin afişini armağan etti.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Belediye Meclis toplantısında sürpriz konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER