ASGD Edirne Temsilciliğine Hakan Tokyay atandı

ASGD Edirne Temsilciliğine Hakan Tokyay atandı


EDİRNE (A.A) - Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Edirne Temsilciliğine Hakan Tokyay atandı.
     Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkan İbrahim Erdoğan, Trakyada örgütlenme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
     Yapılan örgütlenmeler çerçevesinde ASGD Edirne Temsilciliğine Edirne Ajans Gazetesi Spor Muhabiri Hakan Tokyayın atandığını ifade eden Erdoğan, ASGDyi, kuruluşunun 20. yılında spor gazeteciliği kulvarında en güçlü meslek örgütlerinden biri yapmanın gururunu yaşıyoruz. Edirnedeki meslektaşlarımızla da bütünleşecek olmamız gücümüze güç katacak dedi.
     Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Başkanı, TGF Başkanvekili ve ASGD Genel Başkanvekili Yılmaz Karaca da ASGDnin akreditasyon konusundaki mücadelesinin artık serhat şehri Edirneden de yankılanacağını bildirdi.
     ASGD Edirne Temsilciliğine atanan Hakan Tokyay da, ülke çapında geniş bir teşkilatı bulunan ve spor emekçisi gazetecileri çatısı altında toplayan ASGDnin Edirnede de temsilcilik açmasının kendileri için önemli olduğunu belirtti.
     ASGDyi Edirnede layıkıyla temsil edeceklerini ve spor camiasıyla bütünleştireceklerini vurgulayan Tokyay, Nitelikli üye çalışmalarımızı tamamlayarak ASGDyi Edirnede şubeleştirmek en önemli hedefimizdir diye konuştu.
    
     Muhabir: Rahmi Cinokur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber ASGD Edirne Temsilciliğine Hakan Tokyay atandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER