Konya Valisi Doğanın Cumhuriyet Bayramı mesajı

Konya Valisi Doğanın Cumhuriyet Bayramı mesajı


KONYA (A.A) - Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Cumhuriyetin 89. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Doğan, mesajında, Bizden bir şey olmaz diyen, kendine güvenmeyen, gücüne inanmayan yakın zaman ruh halinin artık geride kaldığını, bu moral ve motivasyon yüklemesinin bile Türk insanını motive etmeye yettiğini belirtti.
     Geride bırakılan yüzyılla karşılaştırıldığında Türkiyenin geldiği seviyeyle iftihar ettiklerini dile getiren Doğan, Genç ve nitelikli nüfusumuz, moral değerlerimiz, siyasi ve beşeri alanda yükselen standartlarımız dışarıdan da gıpta ile izlenen ekonomik performansımızla, yüz yılardır umutla beklediğimiz parlak bir geleceğe daha da yaklaşmış gözüküyoruz ifadelerini kullandı.
     Zorluklarla dolu bir coğrafyada bulunulmasına karşılık bölgenin en huzurlu ülkesinde yaşamanın haklı gururunu da taşıdıklarını aktaran Doğan, şunları kaydetti:
     Ülkemizin kıymetinin bilinmesi ve korumasına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymakta olduğumuzu belirtmemizde fayda var. Kuşkusuz bu avantajımızı sürdürmek için ülkemizdeki sevgi, saygı ve hoşgörü ortamını korumamız lazım. Doğulusuyla batılısıyla, yaşadığımız yerin, etnik kökenimizin veya dünya görüşümüzün esiri olmadan, ancak farklılıklarımızı göz ardı etmeden, çeşitliliğimizi zenginlik olarak görerek yolumuza devam etmeyi başarmamız gerekiyor. Bu duygularla, başta sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin, bütün Konyalı vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimize ve gazilerimize de sonsuz minnetlerimizi sunuyoruz.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Konya Valisi Doğanın Cumhuriyet Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER