Köpeğin ayrılmadığı noktada arama yapan polisler,

Köpeğin ayrılmadığı noktada arama yapan polisler, cesede ulaştı -Kastamonuda kaybolduktan sonra gölette aranan Özkan Tekecinin cesedi, köpeğinin ayrılmadığı bölgede yapılan aramada bulundu


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda akşam eve gelmemesi üzerine ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 11 yaşındaki Özkan Tekecinin cesedi gölette bulundu. Polis ekipleri, Tekecinin köpeğinin ayrılmadığı noktada aramalarını yoğunlaştırarak cesede ulaştı.
     Taşköprü İncesu köyünde ikamet eden Özkan Tekecinin ailesi oğullarının akşam eve gelmemesi üzerine jandarmaya başvurdu. Tekecinin bulunması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, köye 2 kilometre uzaklıktaki bir göletin çevresinde Tekeciye ait olduğu tahmin edilen ayak izlerine ve bazı eşyalara rastladı.
     Kastamonudan gelen AKUT ekibinin bir botla yardım ettiği göletteki arama çalışmalarına, Taşköprü Kaymakamlığı ve Taşköprü Belediyesi ekipleri de iş makineleriyle destek verdi.
     Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sualtı ekiplerin de bölgeye gelerek yaptığı araştırmaları, Tekecinin gölete girdiği noktadan hiç ayrılmayan köpeğinin bulunduğu bölgede yoğunlaştıran ekipler, Tekecinin cesedini göletin içinde bularak kıyıya çıkarttı.
     Bu arada, köpeğin, Tekecinin cesedinin çıkartılana kadar bölgeden ayrılmaması dikkati çekerken, olay yerinde bekleyen Tekecinin ailesi, cesedin çıkartılmasıyla sinir krizleri geçirdi.
     Tekecinin 2008de Dereköydeki evlerinin yanması üzerine ailesiyle İncesu köyüne taşındığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu / Ömer Erim Baştimar
     Yayıncı: Erdem Gültekin/Murat Paksoy
<< Önceki Haber Köpeğin ayrılmadığı noktada arama yapan polisler, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER