Korgan Belediye Başkanı Güven:

Korgan Belediye Başkanı Güven: -Fatsa-Korgan-Niksar yolundaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor


ORDU (A.A) - Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Fatsa-Korgan-Niksar yolundaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor dedi.
     Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatsa-Korgan-Niksar yolunun 2015 yılında bitirilmesinin planlandığını söyledi.
     Yoldaki çalışmaların 2010 yılında başladığını hatırlatan Güven, şöyle devam etti:
     Karadenizi İç Anadoluya bağlayan Ünye-Akkuş, Fatsa-Aybastı yolları var. Yalnız bu yollar çok virajlı, eğimli ve dar olduklarından yeni bir bağlantı yoluna ihtiyaç duyuldu. 2010 yılından bu yana yapımı süren Fatsa-Korgan-Niksar yolundaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapımı tamamlanınca sunmuş olduğu ulaşım imkanından dolayı çok önemli bir yol olacağını düşünüyorum. Bu yolun yapımının 2015te biteceğini umut ediyorum. Bu yol da tamamlanınca Korgan ayrı bir değer kazanacak ve önemli bir ulaşım yolu üzerinde olmanın avantajını yakalayacak. Korgan ticaret anlamında dışa açılacak ve Korgan halkı kazanacak.
     Korgan ile İslamdağ arasındaki yolda da çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Güven, şunları kaydetti:
     2011de yapımına başlanan 16 kilometrelik yolun 8 kilometrelik kısmının altyapısı ve istinat duvarı bitmiş durumda. Müteahhit firmamız çok güçlü, kompresör, asfalt şantiyesini kurdu ve çalışmalarına hızla devam ediyor. Hava koşulları yolunda giderse yol 2013ün sonuna kadar Korgana gelmiş olacak. 2014te bu yoldan gidip geleceğiz.
    
     Muhabir: Sefa Eyi / Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Korgan Belediye Başkanı Güven: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER