Köşkerden Gebze Erzincanlılar Derneğine ziyaret

Köşkerden Gebze Erzincanlılar Derneğine ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Erzincanlılar Derneğini ziyaret etti.
     Köşker, burada yaptığı konuşmada, Gebzenin geçmiş dönemden bu yana var olan sorunlarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları uyumlu ve koordineli çalışmalar sonucu teker teker çözüldüğünü belirterek, kaynakların yerinde ve doğru kullanımı adına eski yap-boz belediyecilik anlayışını terk ederek, çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
     Gebzenin sayılı marka kentler arasına girebilmesi için durup dinlenmeden çalıştıklarını anlatan Köşker, Gebzenin aydınlık yarınları için yeni projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.
     Köşker, Cuma Pazarının kaldırılacağını ve Gebzeye ve ilk kapalı pazar alanının yapılacağını dile getiren Köşker, Yeraltı otoparkı, fuar ve düğün organizasyonlarına olanak sağlayacak toplantı alanı, sağlık, zabıta ve idare birimlerinin yanı sıra sağlık merkezi, pazarcı esnafımızın her türlü konforuna cevap verecek satış alanları, ibadethanesiyle modern kapalı pazar kompleksi adeta 5 yıldızlı görünümüyle hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek dedi.
     Köşker, Eskihisarda yapılacak macera ve aksiyon parkı sayesinde Gebzenin yakın şehirlerden konukların ağırlandığı bir cazibe merkezi olacağını ifade etti.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Köşkerden Gebze Erzincanlılar Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER