Köy yolu ve içme suyu eksiklikleri

Köy yolu ve içme suyu eksiklikleri için Kırşehire 3 milyon lira ödenek


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Kırşehirin köylerindeki yol ve içme suyu eksikliklerinin giderilmesi için Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında 3 milyon lira ödenek çıkardıklarını bildirdi.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Çalışkan ile birlikte, Kırşehirin yeterli yatırım desteğini alması için gayret gösterdiklerini ifade etti.
     Köylerdeki yol ve içme suyu eksikliklerinin giderilmesi için KÖYDES nezdinde girişimlerde bulunduklarını belirten Çalışkan, şunları kaydetti:
     "Köylerimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yıl İl Özel İdaresi bütçemize Maliye Bakanlığından 3 milyon TL ek ödenek çıkarmıştık. Şimdi de KÖYDES kaynaklarından yine 3 milyon TL ilimize ayrılmasını sağladık. Genel olarak baktığımız zaman bu yıl köylerimize yaklaşık 9 milyon TL yatırım yapacağız ve hem İl Özel İdaresi bütçemizi hem de yeni gönderdiğimiz KÖYDES ödeneklerini kullanarak bu yıl köylerimizin öncelikli sorunlarını çözeceğiz."
     Muzaffer Aslan da köy muhtarları ile irtibat halinde olduklarına işaret ederek, sorunları da yakından takip ettiklerini vurguladı.
     Aslan, "Köy muhtarlarımızla sık sık toplantı yaparak köylerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimiz de çalışmaları bizzat yürütüyorlar. İnşallah yazın köylerimizi tek tek dolaşarak yapılan çalışmaları ve eksiklikleri yerinde göreceğiz. Bu ödeneklerin ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Köy yolu ve içme suyu eksiklikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER