Koyulhisarda jandarmanın çalışmaları

Koyulhisarda jandarmanın çalışmaları -Geçtiğimiz yıl, çeşitli suçlardan aranan 212 kişi yakalandı -Bunlardan 69u tutuklandı


SİVAS (A.A) - Koyulhisar İlçe Jandarma Komutanlığınca geçtiğimiz yıl içerisinde çeşitli suçlardan aranan 212 kişi yakalandı. Bunlardan 69u sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.
     Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, İlçe Jandarma Komutanlığının 2012 yılı içerisinde yaptığı bazı faaliyetler hakkında bilgi verdi.
     Jandarma ekiplerinin yol uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 212 şahsı yakalayarak adli makamlara sevk ettiğini ve bunlardan 69unun tutuklandığını belirten Turan, cezaevine konan bu şahıslardan 3ünün bölücü terör örgütü üyesi olduğunun tespit edildiğini bildirdi.
     Şenol Turan, İlçe Jandarma Komutanlığının 2012 yılında yürüttüğü operasyonlarda, 50 kilo 840 gram kristal eroin, 3,5 kilo esrar, 45 bin 406 paket kaçak sigara ve 5 bin 130 kilo kaçak çay ele geçirildiğini kaydetti.
     Komutanlığın bölgede göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti konusunda bir olaya müdahale ettiğini dile getiren Turan, bu olayda yurda yasa dışı yollardan giren Kamerun uyruklu 4 şahsın yakalanarak sınır dışı edildiklerini belirtti.
     Kaymakam Turan, güvenlik güçlerinin ilçede huzur ve asayişin sağlanması noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin kararlılıkla çalıştığını belirterek, Huzur ve güven dolu bir ilçe olan Koyulhisarda özveriyle görev yapan güvenlik güçlerimizi yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Polis ve askerimizin bu yıl da aynı kararlılıkla çalışarak suç ve suçlulara geçit vermeyeceğinden şüphem yoktur dedi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Koyulhisarda jandarmanın çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER