Koyulhisar Belediye Başkanı Eren:

Koyulhisar Belediye Başkanı Eren: Koyulhisara Komando birliği kurulacak


SİVAS (A.A) - Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, ilçeye komando birliği kurulacağını söyledi.
     Komando birliğinin ilçeye kurulmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kapanan her kurumun muhakkak ki ilçeye bir zararı vardır. Fakat karşılığında bir şeyler getirirseniz bunun da faydası vardır. Askerlik şubesi kapandı. Ama Askeri birlik geliyor dedi.
     Komando birliğiyle ilgili her şeyin tamamlandığını ve gerekli yazışmaların tamamlandığını ifade eden Eren, şunları kaydetti:
     Komando birliğine eski hastane yerini vereceğiz. O bina ile ilgili bir tek tahsis işlemleri kaldı. Ben bu tahsis konusunu bizzat takip ediyorum. Milli Savunma Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekilimiz Sayın Ali Turan ve AK Parti Sivas Milletvekilimiz Sayın Mesude Nursuna Memecan da bu konuyu yakından takip ediyorlar. Netice itibariyle tahsis konusundaki yazışmalar Sivasa kadar geldi. Yazı zannediyorum önümüzdeki günlerde de Kaymakamlığımıza gelecek. Eski hastanemizin yerinin tahsisi yapıldıktan sonra ufak tefek tadilatları da hemen yapacağız. Komando birliğinin ranzaları ve diğer ekipmanları geldi hazır.
     Eren, birliğin ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Koyulhisar Belediye Başkanı Eren: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER