Kozana İşletme Fakültesi kurulması

Kozana İşletme Fakültesi kurulması -Belediye Başkanı Özgan: Fakültemiz eğitime başladığı gün ilçemiz her yönüyle ivme kazanacaktır


ADANA (A.A) - Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozana İşletme Fakültesi kurulacak olmasının, ilçeye her yönüyle ivme kazandıracağını bildirdi.
     Özgan, yazılı açıklamasında, Bakanlar Kurulu kararıyla, 9 üniversite bünyesinde, 8 fakülte, 3 yüksekokul ve 1 enstitü kurulmasına karar verildiğini belirtti.
     Kozanda da bu kapsamda işletme fakültesi kurulması yönünde karar alınmasının sevindirici olduğunu if1ade eden Özgan, şunları kaydetti:
     İlçeye fakülte açılması için sürdürdüğümüz girişimler olumlu sonuçlandı. Çukurova Üniversitesine (ÇÜ) bağlı Kozan İşletme Fakültesinin kurulması kabul edildi. Fakültemiz eğitime başladığı gün ilçemiz her yönüyle ivme kazanacaktır. Bu çalışmalara katkı sağlayan başta Bakanlar Kurulu, Yüksek Öğretim Kurulu, milletvekilleri, ÇÜ Senatosu, bürokratlar, kent konseyi, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Fakültemiz tarih ve kültür şehri Kozanımıza hayırlı olsun.
     (VV-AYC-AG)
<< Önceki Haber Kozana İşletme Fakültesi kurulması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER