Kozanda Beşir Derneği kan bağışı kampanyası

Kozanda Beşir Derneği kan bağışı kampanyası düzenledi


ADANA (A.A) - Kozanda Beşir Derneği Temsilciliği ve Türk Kızılayı Derneği Kozan Şubesi işbirliği ile 2 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı.
     Beşir Derneği Temsilcisi Muhammet Yorulmaz, kan bağışının kabul ediliği Irmak Caddesi Bankalar Meydanında konuşlandırılan Türk Kızılayı Derneği Adana Şubesine ait gezici kan merkezinde yaptığı açıklamada, kampanyanın "Bir damla kan bin umut" sloganı yurt genelindeki 237 noktada düzenlendiğini belirti.
     Beşir Derneğinin geçen yıl düzenlediği kampanyada 10 bin ünite kan toplandığını hatırlatan anlatan Yorulmaz, bu yıl 25 bin ünite kan bağışı kabul edilmesinin hedeflediğini kaydetti.
     Yorulmaz, derneğin her ihtiyaç sahibinin ihtiyacını karşılamak için tüm alanlarda var gücüyle çalıştığını dile getirerek "İnsan hayatının kurtulmasına vesile olacak kan bağışı, paylaşma ve yardımlaşmaya, bir insanı mutlu etmeye ve o mutluluğu kendi içimizde yaşamaya en güzel örnektir. 2 gün sürecek olan kampanya kapsamında ilçemizdeki 300 dernek üyemiz ve vatandaşların desteği ile çok sayıda ünite kan bağışlanmasını bekliyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozanda Beşir Derneği kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER