Kozanda Kuran kursu öğrencilerine hediye

Kozanda Kuran kursu öğrencilerine hediye


ADANA (A.A) - Kozanda, Kuran kursuna katılan 60 kursiyere tişört hediye edildi.
     İlçe Müftüsü Feramüz Beydoğan, hediyelerin dağıtımı dolayısıyla Küçük Cami Kuran Kursunda düzenlenen törene katıldı.
     Beydoğan, bu yıl, ilçede 268 yaz Kuran kursu açtıklarını ve 4 bin 940 öğrencinin kurslara katıldığını ifade ederek, Göller yaylası ve Özbaşı köyündeki yatılı Kuran kurslarında ise 90ı erkek 210 kursiyerin eğitim gördüğünü belirtti.
     Kuran kurslarına, çocukların aile baskısı ile değil kendi istekleri ile gelmelerinin önemli olduğunu kaydeden Beydoğan, şunları söyledi:
     Çocuklarımızı bir daha bu kurslara severek ve arzulayarak katılımlarını sağlamak, burada geçirdikleri zamanı hayat boyu canlı tutmak için, görevlilerimiz çeşitli etkinlikler düzenliyor, başarılarını da hediyelerle ödüllendiriyorlar. Buradaki kursumuzda da cami ve kurs görevlilerimiz İbrahim Erkek ile Rüveyda Topaloğlu, 60 kursiyerimizde hayırseverlerin katkısı ve kendi imkanları ile sağladıkları tişörtlerden hediye etmeyi uygun bulmuşlar. Kendilerine teşekkür ediyor, kursa katılan çocuklarımızı da azim ve öğrenme gayretlerinden dolayı kutluyorum. İnsanların topluma kazandırılması açısından yararlı olan bu kurslar, özellikle sosyalleşme, milli ve manevi duyguların pekiştirilmesi, yardımlaşma ve paylaşmanın öğrenilmesine olanak sağlıyor.
    
     Muhabir : Volkan Varan
     Yayıncı : Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda Kuran kursu öğrencilerine hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER