Kozanda Tapan Kültür Derneği kuruldu

Kozanda Tapan Kültür Derneği kuruldu


ADANA (A.A) - Kozanda kurulan Tapan Kültür Derneğinin açılışı törenle yapıldı.
     Belediye Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin Tufanpaşa Mahallesi Ali Sırrı Sokaktaki hizmet binasında düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Kazım Özgan ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili katıldı.
     Tören, İstiklal Marşı ve Kuran okunmasıyla başladı.
     Yöresel halk sanatçısı Aşık Hacı Karakılçıkın sazlı sözlü sunumu sonrası Dernek Başkanı Yusuf Tanrıverdi bir konuşma yaptı.
     Tanrıverdi, Tapan yöresi mensupları olarak birlik ve beraberlik içinde zor işleri başarmak ve memlekete daha iyi hizmetler yapılmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.
     Belediye Başkanı Kazım Özgan ise Kozan için Tapan yöresinin önemine değinerek "Birlik beraberlikten güç doğar. Kendilerini bende bundan önce olduğu gibi gönülden destekleyeceğim. ilçemizde sivil toplum örgütleri, dernekler giderek güçleniyor. Gönlümüz sizlerle beraber. Başarılarınız ile gurur duyacağız- ifadelerini kullandı.
     Başkan Özgan tarafından derneğin kurulmasında katkıda bulunan Kore Gazisi dernek üyelerine birer teşekkür belgesi verildi.
     Daha sonra, Başkan Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Bilgili, İş adamı İbrahim Demir, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Şahbazoğlu, Hoşkadem Camisi din görevlisi Abdurrahman Yılmaz ve Dernek Başkanı Tanrıverdi derneğin açılışını gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kozanda Tapan Kültür Derneği kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER