KPSS Lisans Sınavı Muşta sorunsuz gerçekleşti

KPSS Lisans Sınavı Muşta sorunsuz gerçekleşti


MUŞ (A.A) - Muşta 4 oturumda yapılan KPSS Lisans Sınavının, sorunsuz bir şekilde tamamlandığı bildirildi.
     Muş Alparslan Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, sınavın cumartesi sabah oturumuna 2 bin 81 adayın, öğleden sonra ki oturumunaysa 875 adayın katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, şunlara yer verildi:
     Birinci oturum, 127 salonda (11 bina) gerçekleşti. Bu oturumda, emniyet görevlileriyle, toplam 347 personel görev aldı. Cumartesi öğleden sonra ki oturum, 52 salonda (6 bina) gerçekleşti. Bu oturumda toplam 154 görevli yer aldı. Pazar günü sabah oturumuna kamu kurumlarının B grubuna başvurabilecek 313 aday katıldı. Bu oturum, 66 görevli eşliğinde 19 salonda (3 bina) gerçekleşti. Öğleden sonra oturumunaysa, 170 aday katıldı. Öğleden sonra oturumu 9 salonda (3 bina) gerçekleşti ve bu oturumda 49 görevli katıldı.
     ÖSYM Muş Koordinatörü ve Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç ise, sınavın güvenlik içinde, sorunsuz geçtiğini belirterek, sınavların tüm adaylar için hayırlı olmasını temennisinde bulundu.
     Sınavın, Muşun sakin ve huzurlu ortamına uygun bir şekilde gerçekleştiğini dile getiren İnanç, 2 gün boyunca 4 oturumda yapılan sınavlar, sorunsuz bir şekilde sonlanmıştır. Başta üniversite personeli olmak üzere, emeği geçen tüm görevli arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Adayların, çalışmalarına paralel bir başarı sergileyeceğini umuyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber KPSS Lisans Sınavı Muşta sorunsuz gerçekleşti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER