HAS Parti İl Başkanı Alkıyış:

HAS Parti İl Başkanı Alkıyış: -Genel Başkanımızın aldığı karar bizim için bir emirdir, başkanımız neredeyse biz oradayız


ADIYAMAN (A.A) - HAS Parti Adıyaman İl Başkanı Mustafa Alkayış, Genel Başkanımızın aldığı karar bizim için bir emirdir, Başkanımız neredeyse biz oradayız dedi.
     Alkayış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuşun son günlerde AK Partiye geçeceği yönündeki bilgilerin medya dünyasında çok yer verildiğini belirterek, Genel Başkanlarının yanında olduklarını ifade etti.
     Alkayış, şunları kaydetti:
     Sayın Genel Başkanımız son günlerde medyanın tam merkezinde oturuyor. Medyada yer alan bu haberlerin üzerine Başkanımız il başkanlarını Ankarada misafir etti. Orada düşüncelerini bize aktardı. Bizim düşüncelerimizi aldı. Bu süreci bize her yönü ile iletti. Bugün yüzde 50 oy almış bir partinin MYK toplantısında sayın Kurtulmuşun konuşulması bizim için bir tek şeyi ifade ediyor. Bu da sayın genel başkanımızın sözünün ağırlığıdır. Gerçekten dile getirdiği yolun ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor. Sayın genel başkanımızın demokratikleşme, kürt sorunu, Ortadoğu sorunu, referandum ve Mavi Marmara olayındaki tutumu ile siyasi çevreler ve halk tarafından çok destek gördü.
     Bu hükümetinde demek ki çok dikkatini çekmiş. Bundan sonra izlenilecek yol haritasında da arz ettik. Bunları tabi ulu orta konuşulacak şeyler değil Yerel teşkilatlarında gündeminde. Onların verebileceği karar. Şu konuda rahatız, İstanbul il başkanlığından beri genel başkanımızın yanındayız. Nerede görevde bulunmuş sa memleketin hayrına bir karar varsa kendi aleyhine bile olsa karar vermiş bir insandır. Biz genel başkanımıza yürekten inanıyoruz. Atacağı adımlara, vereceği kararlarda yanındayız. Teşkilatlar olarak çok büyük bir gücen telkin ediyoruz. Bu güven çerçevesinde sayın Genel Başkanımızın atacağı her adım, bizim için bağlayıcıdır. Bu konuda Genel Başkanımızın alacağı karar bizim için emir olur. Başkanımız neredeyse biz oradayız.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber HAS Parti İl Başkanı Alkıyış: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER