Kreş öğrencileri ile huzurevi sakinleri bir

Kreş öğrencileri ile huzurevi sakinleri bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, yeni yılın ilk ziyaretini Muratpaşa Belediyesi Huzurevine gerçekleştirdi.
     Muratpaşa Belediyesi Huzurevine yeni yıl ziyareti gerçekleştiren Kreş ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri, huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutladı.
     Yeni yılın ilk ziyaretini huzurevine gerçekleştirdiklerini belirten kreş yetkilileri, Kreşte eğitim alan minik öğrencilerimize yaşlılarımıza, engellilerimize ve büyüklerimize saygılı davranmayı, onları her zaman hatırlamayı ve ziyaret etmeyi öğretiyoruz. Bu anlamda 2013 yılının ilk ziyaretini Muratpaşa Belediyesi Huzurevine yapmak istedik. Minik öğrencilerimiz, huzurevi sakinlerine kendi hazırladıkları hediyeleri verdi. Odasından inemeyen yaşlılarımızı odalarında ziyaret eden minik öğrencilerimiz, el öpüp hayır duası aldı ifadelerini kullandı.
     Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin ziyaretinden mutlu olan huzurevi sakinleri, yaşamlarından çeşitli anıları minik öğrencilere aktardı. Miniklere çeşitli nasihatlerde bulunan huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kreş öğrencileri ile huzurevi sakinleri bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER