Küçük kemancılar teknede konser verdi

Küçük kemancılar teknede konser verdi -Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla Yunus Çocuklar Keman Orkestrası, tekneden sahildeki vatandaşlara mini konser verdi


ANTALYA (A.A) - Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla Yunus Çocuklar Keman Orkestrası, tekneden sahildeki vatandaşlara mini konser verdi.
     Etkinlikler kapsamında düzenlenen ve Çelebi Marinadan başlayan tekne turuna, 50 kişiden oluşan küçük kemancıların yanı sıra polis aileleri ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam katıldı.
     Konyaaltı sahilinden Düden Şelalesine kadar gerçekleşen tekne turunda Orkestra tarafından sahildeki vatandaşlar ve konuklar için mini konser verildi. Ukrayna, Irak ve Diyarbakırdan gelen 10 çocuğun da yer aldığı Orkestradaki küçük kemancılar, piyano eşliğinde çeşitli parçalar seslendirdi. Seyir halindeyken gerçekleşen konser sonunda kemancılar, dinleyenlerden alkış aldı.
     Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıl önce kurulan Yunus Çocukları Keman Orkestrasında polis çocuklarının yanı sıra maddi imkanı olmayan, ancak yetenekli 150 çocuğun bulunduğunu söyledi.
     Sahil boyunca müzik ziyafeti verildiğini belirten Sağlam, özellikle fırsat eşitliği olmayan, ancak yetenekli çocukları bir araya getirerek eğitilmesi ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını hedeflediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Küçük kemancılar teknede konser verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER