Kuluda görev yapan Doktor Enver Sönmez,

Kuluda görev yapan Doktor Enver Sönmez, Konyada Yılın Doktoru seçildi


KONYA (A.A) - Kulu Devlet Hastanesinde çalışan Uzman Dr. Enver Sönmez, 22 yıllık özverili çalışması nedeniyle Konyada yılın doktoru seçildi.
     Kulu Devlet Hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı olarak çalışan Uzman Dr. Enver Sönmez, 22 yıllık çalışması nedeniyle Konyada yılın doktoru seçildi.
     1991 yılında Kuluda çalışmaya başlayan Uzman Dr. Sönmez, burada çalıştığı uzun süre içerisinde gerek çalışma arkadaşları gerekse hastalar tarafından takdir edilen bir kişi oldu.
     Diğer uzmanlık alanlarında hekim bulunamadığı dönemlerde o alanlarda da kendini geliştirip hastalarına faydalı olmak için elinden geleni yapan Sönmez, hastaların sevgi ve saygısını kazandı. Yeni göreve başlayan meslektaşlarına hep yardımcı olan Uzm. Dr. Enver Sönmez, doktor arkadaşlarının takdir ettiği bir kişi olarak da tanınıyor.
     Bu çalışmaları sonucunda Kulu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şerif Parlakın dikkatini çeken Dr. Enver Sönmez, Konya İl Sağlık Müdürlüğüne yapılan teklif sonucu Konyada yılın doktoru ilan edildi.
     Dr. Enver Sönmez, Konyada yılın doktoru seçilmesinin kendisini çok gururlandırdığını belirterek, katkısı olan tüm yöneticilere teşekkür ettiğini belirtti.
     Sönmez ödülünü, ilerideki günlerde Ankarada yapılacak törende Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun elinden alacak.
    
     Muhabir: Saim Erel
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kuluda görev yapan Doktor Enver Sönmez, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER